Syysinfo

Syyskausi on jo puolessa välissä! Tässä infoa vielä loppukauden ajankohtaisista asioista.

Syyslomaa vietämme taas viikolla 43 eli 23.-29.10., ja tuolloin harrasteryhmillä ei siis ole harjoituksia eikä sunnuntaina 29.10. temppuvuoroa. La-su 21.-22.10. kaikki harjoitukset ja sunnuntain temppuvuoro pidetään normaalisti.

Muistattehan myös muut kausitiedotteen mukaiset vapaapäivät:

  • Isänpäivä su 12.11.
  • Itsenäisyyspäivä ke 6.12.
  • Joululoma 18.12.-7.1.

Perinteiset joulunäytökset järjestetään taas Kahilanniemen salilla la-su 16.-17.12. neljässä osassa. Näytökset pidetään kumpanakin päivänä klo 12 ja klo 15, ja jäseniä tiedotetaan tarkemmin jokaisen ryhmän esitysvuorosta syyslomaviikon aikana.

Syysloman leirille 23.-26.10. mahtuu vielä, ilmoittaudu mukaan jäsenrekisteri Hoikassa!

Perjantaina 3.11. klo 18-20 NTV kilparyhmäläisemme järjestävät halloween -tapahtuman Kahilanniemen salilla. Luvassa on temppuratoja, ohjattuja pisteitä ja tietysti pukukisa! Kannustamme siis kaikkia pukeutumaan halloween -teemaisesti.

Tapahtumassa sunnuntain temppuvuoroilta tutut ohjeet:

  • Vuoro on kaikille alle 18-vuotiaille, eikä tarvitse olla seuran jäsen!
  • Alle 8v yhdessä huoltajan kanssa temppuilemaan
  • Kaikista lapsista täytetään vastuuvapauslomake ennen temppuvuoroa
  • Pääsymaksun 5e/lapsi voi maksaa kortilla tai käteisellä

TAPAHTUMASSA MYÖS KAHVIO!

TERVETULOA!