Mukaan voimistelemaan?

Oletko aloittamassa voimisteluharrastusta?

Meillä Lappeenrannan Voimistelijoilla on voimistelun aloittamiseen sopivia ryhmiä eri ikäisille:

Kuutit on lapsen ensimmäinen oma ryhmä! Kaikki 4-6 -vuotiaat temppuilijat ovat tervetulleita mukaan.

Tyttöjen ja poikien telinevoimisteluryhmissä voivat aloittaa 6v. ja vanhemmat voimistelijat. Alkeet -ryhmästä on hyvä lähteä liikkeelle, mutta mikäli lajitaustaa on jo esim. tanssista tai muista voimistelulajeista, voi jatkoryhmä tai 2x/vko treenaavat kupari- ja pronssiryhmät olla sopivia. Tarkista siis ryhmäkuvaukset ja ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat vinkkejä oikean ryhmän valintaan!

FreeGym -ryhmiin ilmoittaudutaan iän mukaan. Useamman vuoden FreeGymissä tai muussa voimisteluryhmässä harrastaneet voivat ilmoittautua myös FreeGym edistyneisiin.

Aikuisten telinevoimisteluryhmään kaikki ovat tervetulleita! Ryhmässä jokainen harjoittelee oman taitotasonsa mukaan, oli sitten mukana ensimmäistä kertaa tai entinen kilpavoimistelija. Tule rohkeasti mukaan treenaamaan hyvällä porukalla ja oppimaan uusia taitoja!

Oletko voimistellut aiemmin?

Mikäli voimistelit myös edellisellä kaudella, olet saanut omalta ohjaajaltasi suosituksen tulevan kauden ryhmästä. Harrasteryhmät -otsikon alta pääset myös tarkastelemaan ryhmäkuvauksia ja valitsemaan niistä itsellesi sopivan.

Autamme mielellämme sopivan ryhmän löytämisessä:

taru.nikkinen@lappeenrannanvoimistelijat.fi / toimisto@lappeenrannanvoimistelijat.fi

Tervetuloa voimistelemaan kanssamme!