Tyttöjen telinevoimistelu

Alkeet

Alkeet -ryhmä sopii hyvin Kuuteissa aiemmin voimistelleille tai voimistelun aloittaville 6-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Ryhmässä täytetään Voimisteluliiton alkeisjatkopassia. 

Tytöt alkeet 1

Maanantaisin 16.30-17.30 Kahilanniemen telinesali

Tytöt alkeet 2

Lauantaisin 14-15 Kahilanniemen telinesali

Jatko

Jatkoryhmä on tarkoitettu jo 1-2 vuotta harrastaneille voimistelijoille. Ryhmään siirrytään Kuuteista tai alkeisryhmästä taitotason mukaan.
Jatkoryhmässä aloitetaan täyttämään Voimisteluliiton telinepassia.

Tytöt jatko 1

Maanantaisin 17.30-18.30 Kahilanniemen telinesali

Tytöt jatko 2

Lauantaisin 15-16 Kahilanniemen telinesali

Edistyneet

Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu vähintään 2 vuotta voimistelua harrastaneille. Ryhmään siirrytään jatkoryhmästä. Edistyneiden ryhmä täyttää Voimisteluliiton telinepassia, jonka jälkeen voi siirtyä esimerkiksi pronssi-, hopea- ja kultaryhmiin.

Tytöt edistyneet

Maanantaisin 18.30-19.30 Kahilanniemen telinesali

Tyttöjen harrasteryhmät

Tyttöjen harrasteryhmissä treenataan kahdesti viikossa, jolloin telineillä ehditään harjoitella enemmän sekä kehittää voimistelussa tarvittavia ominaisuuksia (mm. voima, liikkuvuus). Harrasteryhmissä on mahdollista suorittaa Voimisteluliiton merkkejä, joita tarvitaan jos voimistelija haluaa taitojen karttuessa hakea mukaan kilparyhmiin. Harrasteryhmät harjoittelevat Kahilanniemen telinesalilla.

Kupari

Keskiviikkoisin klo 16-17.30 ja lauantaisin klo 10.00-11.30

Ryhmään siirrytään Kuuteista tai tyttöjen telinevoimisteluryhmistä (alkeet) ja siinä
harjoitellaan kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti telinevoimistelun
perusliikkeitä kaikilla neljällä telineellä. Kupariryhmäläisillä on mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton kuparimerkkiä.

Pronssi

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja lauantaisin klo 11.30-13.00

Ryhmään siirrytään Kupariryhmästä tai tyttöjen telinevoimisteluryhmistä (jatko, edistyneet). Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kaikilla neljällä telineellä. Ryhmään ilmoittautuvien tulisi hallita ainakin kuperkeikat eteen ja taaksepäin, kärrynpyörät, käsilläseisonta tuella ja kieppi matalalla aisalla. Pronssiryhmäläisillä on mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton pronssimerkkiä.

Hopea

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.30 ja lauantaisin klo 12.30-14.00

Ryhmään siirrytään Pronssiryhmästä tai tyttöjen telinevoimisteluryhmistä (edistyneet). Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kaikilla neljällä naisten telinevoimistelun telineellä. Ryhmään ilmoittautuvien tulisi hallita ainakin käsilläseisonta, puolivoltti, arabialainen sekä kieppi aisalla. Hopearyhmäläisillä on mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton hopeamerkkiä.

Kulta

Keskiviikkoisin klo 15.30-17.30, sunnuntaisin klo 12.00-14.00

Kultaryhmään siirrytään harrastetyttöjen hopearyhmästä ohjaajan suosituksesta. Ryhmä harjoittelee 2x2h/vko monipuolisesti eri telineillä. Kultaryhmässä on mahdollista suorittaa Voimisteluliiton kultamerkkiä. Tähän ryhmään ilmoittautuvien tulisi hallita seuraavat lajitaidot: urhonhyppy mattokasalle; heilunta, kieppi ja kipin alkeet nojapuilla; kärrynpyörä ja käsilläseisonta puomilla; permannolla puolivoltti, voltti ja arabialainen.

Smaragdi

Tiistaisin klo 18.30-20.30 ja sunnuntaisin klo 14-16

Smaragdiryhmään siirrytään harrastetyttöjen kultaryhmästä ohjaajan suosituksesta. Ryhmä harjoittelee 2x2h/vko monipuolisesti eri telineillä. Smaragdiryhmässä on mahdollista suorittaa Voimisteluliiton smaragdimerkkiä.

Ohjaajat: Suvi Luusua ja Sohvi Hanninen

suvi.luusua@gmail.com / sohvi.hanninen@gmail.com