Maksut

Kauden 2022-2023 kausimaksu sisältää harjoitukset syys- ja kevätkaudella (syys-toukokuu). Mahdolliset kesäharjoitusvuorot veloitetaan erikseen. Kesken kauden aloittavien harjoitusmaksuissa otetaan huomioon aloitusajankohta. Syyskaudella marraskuun jälkeen aloittavat ja kevätkaudella maaliskuun jälkeen aloittavat saavat pienennetyn laskun, olethan edellä mainitussa tilanteessa yhteydessä: toimisto@lappeenrannanvoimistelijat.fi

Harjoitusmaksujen lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksun, joka on 27 EUR.

ALENNUKSET

Sisaralennus: 20 €/vuosi

Määräalennus: Mikäli osallistut useampaan ryhmään, saat edullisemman puoleen hintaan. Osallistuessasi kahteen ryhmään ei alennus tule automaattisesti. Ilmoittautuessa kahteen ryhmään ota yhteyttä: toimisto@lappeenrannanvoimistelijat.fi

MAKSUTAVAT

Harjoitusmaksut maksetaan joko kahdessa erässä tai kuukausittain riippuen kausimaksun suuruudesta. Laskun saat ilmoittautuessasi sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lasku/laskut tulevat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan säilyttää laskut. Ilmoittautumis- ja laskutietoja voi seurata jäsenrekisterin kautta, joten muistathan säilyttää HOIKA-salasanan ja tunnuksen.

Maksumuistutuksesta veloitamme viisi (5) euroa. Juhlapyhien ja harjoituspaikoissa olevien tapahtumien takia peruuntuvia treenejä ei korvata.

PAIKAN PERUMINEN

Jos et ole tyytyväinen toimintaamme,  voit peruuttaa paikkasi kahden tutustumiskerran jälkeen Hoika -järjestelmän kautta katso ohje. Kesken kautta tulevat uudet voimistelijat voivat kokeilla kerran maksutta. Maksettuja maksuja emme palauta. Tunneilta poisjäänti tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä paikan perumiseksi vaan paikka tulee perua Hoika-järjestelmän kautta painamalla ryhmän kohdalla roskakorikuvaketta. Mikäli emme ole saaneet järjestelmän kautta ilmoitusta poisjäännistä tulee kausimaksu maksaa, koska silloin ryhmäpaikka on voimassa ja emme pysty täyttämään ryhmiä uusilla voimistelijoilla.

POISSAOLOT

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus.

VAKUUTUKSET

Seuralla on Jumppaturva-vakuutus.

Vakuutus on voimassa lajiin liittyvissä tilanteissa (Harrastevoimistelutoiminnassa, voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä sekä staralisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa) sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.  Vakuutus ei ole voimassa kilpailuissa, kilpa- ja huippu-urheilussa tai niihin liittyvissä lajille ominaisissa harjoituksissa, joita varten on liiton kilpailulupiin liitetyt vakuutukset.

TIEDOTTAMINEN

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti seuran facebook- ja Internet-sivuilla, ryhmiin liittyvät tiedotukset tulevat sähköpostiin HOIKA-järjestelmän kautta.

Vanhempien tulee ilmoittaa muuttuneet omat ja voimistelevien lasten yhteystiedot Hoika -jäsentietojärjestelmän kautta. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ovat huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.