Maksut

Kauden 2024-2025 kausimaksu sisältää harjoitukset syys- ja kevätkaudella sekä jäsenmaksun 30€ (syys-toukokuu). Mahdolliset kesäharjoitusvuorot veloitetaan erikseen. Kesken kauden aloittavien harjoitusmaksuissa otetaan huomioon aloitusajankohta. Syyskaudella marraskuun jälkeen aloittavat ja kevätkaudella maaliskuun jälkeen aloittavat saavat pienennetyn laskun, pienennetyt laskut tulevat suoraan näkyviin maksuvaihtoehtoihin kyseisenä ajankohtana.

MAKSUTAVAT

Harjoitusmaksut maksetaan valitsemalla Paytrailin kautta itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Ilmoittautuessa ryhmään, ohjaudut suoraan Paytrailin maksuvaihtoehtoihin.

Ilmoittautumistietoja ja muita henkilötietoja voit tarkastella jäsenrekisterin kautta, joten muistathan säilyttää HOIKA-salasanan ja tunnuksen.

Juhlapyhien ja harjoituspaikoissa järjestettävien seuran ulkopuolisten  tapahtumien takia peruuntuvia treenejä ei korvata.

Seuralta voi hakea erillistä maksuhuojennusta Lappeenrannan Kaupungin harrastusavustuksen kautta. Liitteenä löytyy hakemuslomake, joka tulee toimittaa osoitteeseen: toimisto@lappeenrannanvoimistelijat.fi

 

Lomake tuen hakemiseen:

lomake tuen hakemiseen-tyhjä

PAIKAN PERUMINEN
Halutessaan voi ryhmäpaikan perua kahden tutustumiskerran (kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta) jälkeen ja kevät kaudelle osallistumisen voi perua 31.12 mennessä Hoika -järjestelmän kautta kts. ohje, muulloin maksut tulee aina maksaa täysimääräisenä. Harjoituksista poisjäänti tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä paikan perumiseksi vaan paikka tulee aina perua Hoika-järjestelmän kautta, painamalla ryhmän kohdalla roskakorikuvaketta. Mikäli emme ole saaneet järjestelmän kautta ilmoitusta poisjäännistä tulee kausimaksu maksaa kokonaisuudessaan, koska silloin ryhmäpaikka on voimassa ja emme pysty täyttämään ryhmiä uusilla voimistelijoilla.

POISSAOLOT

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Kuukauden jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Lääkärin todistusta vastaan hyvitys tapahtuu sairastumisesta seuraavasta kuukaudesta alkaen.

VAKUUTUKSET

Seuralla on Jumppaturva-vakuutus.

Vakuutus on voimassa lajiin liittyvissä tilanteissa (Harrastevoimistelutoiminnassa, voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä sekä staralisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa) sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.  Vakuutus ei ole voimassa kilpailuissa, kilpa- ja huippu-urheilussa tai niihin liittyvissä lajille ominaisissa harjoituksissa, joita varten on liiton kilpailulupiin liitetyt vakuutukset.

TIEDOTTAMINEN

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti seuran Facebook- ja Internet-sivuilla, ryhmiin liittyvät tiedotukset tulevat sähköpostiin HOIKA-järjestelmän kautta.

Vanhempien tulee ilmoittaa muuttuneet omat ja voimistelevien lasten yhteystiedot Hoika -jäsentietojärjestelmän kautta. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ovat huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla, niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.