2007 syntyneiden ja vanhempien treenitauko jatkuu

Rajoituksia koskien 2007 syntyneiden ja vanhempien voimistelijoiden treenitaukoa on jatkettu 22.4.2021 saakka. Näillä ryhmillä peruuntuneita harjoituksia korvataan kesä- ja/tai elokuun aikana silloin voimassa olevien rajoitusten mukaan.

2008 ja nuorempien voimistelijoiden harjoitukset jatkuvat pienryhmissä. Tarkistathan oman ryhmäsi aikataulun oheisesta liitteestä, kiitos!

HUOM! La 17.4. kaikkien ryhmien harjoitukset siirtyvät sunnuntaille 18.4. salilla järjestettävien etäkisojen vuoksi. Harjoitusaika pysyy samana. Kuutit jatko -ryhmän harjoitukset su 18.4. jo klo 12-13.

Kilparyhmien alakouluikäiset ovat päässeet osallistumaan etäkilpailuihin kevään aikana! Virtuaalikisat voimistellaan omalla salilla, josta suoritukset videoidaan järjestävään seuraan tuomaroitavaksi.