SEURAN MISSIO, ARVOT JA VISIO

Missio

Seuran tarkoituksena on tarjota laadukasta harrastevoimistelua monipuolisesti eri ikäryhmille sekä luoda telinevoimistelun kilpailumahdollisuus tytöille ja pojille, sekä tarjota jäsenilleen yhteisöllisyyden tunnetta.

Arvot

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen

Lappeenrannan Voimistelijat haluavat edistää yhteisöllisyyttä ja luoda kaikenikäisille mahdollisuuden päästä harrastamaan voimistelua yhdessä ja jakamaan yhdessä voimistelullisia kokemuksia.

Tasapuolisuus ja suvaitsevaisuus

Seuramme toimintaan ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet liikkujat. Pyrimme mahdollistamaan liikunnan iloa matalalla kynnyksellä, mutta myös mahdollistamaan laadukkaan kilpavoimistelupolun sekä naisten, että miesten telinevoimistelussa. Jokaiselle liikkujalle pyritään löytämään omannäköinen polku seurassamme.

Seuran jäsenet voimistelevat turvallisessa ja syrjimättömässä ympäristössä. Kaikki jäsenet pääsevät edistämään terveyttään, haastamaan itseään ja luomaan merkityksellisiä kokemuksia voimistelun parissa.

Avoimuus ja jatkuva kehittyminen

Seura tukee ja kannustaa toimijoitaan kehittymään ja kouluttautumaan lajin parissa. Seura pyrkii arvioimaan ja kehittämään toimintaansa eteenpäin. Seuran toiminta on läpinäkyvää ja viestintä avointa.

Visio 2025-2030

  • Harrastajamäärät noussut
  • Ikäjakauma monipuolistunut
  • Mahdollisuus tarjota vaihtoehtoja kilpailemisen lopettaville voimistelijoille ja vanhemmille harrastajille.
  • Palkattuna toinen päätoiminen työntekijä harrasteryhmät vastuualueenaan