Maksut 2016

Harjoitusmaksut syys- ja kevätkaudelle 2016 – 2017:

Lapset ja nuoret:

45 min / viikko 250 € / kausi
1 h / viikko 250 € / kausi
1,5 h / viikko 300 € / kausi
2 x 1,5 h / viikko 320 € / kausi
2 x 2 h / viikko 340 € / kausi
3 x 2 h / viikko 360 € / kausi

Aikuiset:

1,5 h / viikko 300 € / kausi

Kisaryhmät:

6 h / viikko 40 € / kuukausi (360 € / kausi)
8 h / viikko 50 € / kuukausi (450 € / kausi)
15 h / viikko 90 € / kuukausi (810 € / kausi)

Kausimaksu sisältää harjoitukset syys- ja kevätkaudella (syys-toukokuu). Mahdolliset kesäharjoitusvuorot veloitetaan erikseen. Kesken kauden aloittavilla harjoitusmaksu määräytyy aloitusajankohdan mukaan.

Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksun, joka on 25 EUR.

ALENNUKSET

Sisaralennus: 20 €

Määräalennus: Mikäli osallistut useampaan ryhmään, saat edullisemman puoleen hintaan.

MAKSUTAVAT

Harjoitusmaksu maksetaan joko kahdessa tai neljässä erässä. Tämä valitaan Ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun saat ilmoittautuessasi sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan säilyttää laskut. Ilmoittautumis- ja laskutietoja voi seurata jäsenrekisterin kautta.

Paperilaskusta veloitamme viisi (5) euroa ja maksumuistutuksesta veloitamme kymmenen (10) euroa. Juhlapyhien ja harjoituspaikoissa olevien tapahtumien takia peruuntuvia treenejä ei korvata.

Uutta! Aikuisten ryhmien maksut voit maksaa myös Smartum -seteleillä.

PAIKAN PERUMINEN

Jos et ole tyytyväinen toimintaamme,  voit peruuttaa paikkasi kahden tutustumiskerran jälkeen Nepton -järjestelmän kautta kts. ohje. Kesken kautta tulevat uudet voimistelijat voivat kokeilla kerran maksutta. Maksettuja maksuja emme palauta. Tunneilta poisjäänti tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä paikan perumiseksi.

POISSAOLOT

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus.

VAKUUTUKSET

Seuralla on Jumppaturva-vakuutus (http://voimistelu.fi/Portals/0/Seuroille/Dokumentit/JUMPPATURVA2014-2015.pdf).

Vakuutus on voimassa lajiin liittyvissä tilanteissa (Harrastevoimistelutoiminnassa, voimistelutunneilla, harjoituksissa, esityksissä, tapahtumissa ja näytöksissä sekä asemalisenssin kanssa ja Asema-tapahtumissa) sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.  Vakuutus ei ole voimassa kilpailuissa, kilpa- ja huippu-urheilussa tai niihin liittyvissä lajille ominaisissa harjoituksissa, joita varten on liiton kilpailulupiin liitetyt vakuutukset.

TIEDOTTAMINEN

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla.

Vanhempien tulee ilmoittaa muuttuneet omat ja voimistelevien lasten yhteystiedot Hoika -jäsentietojärjestelmän kautta. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ovat huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.