Heinäkuun leirit ja syksyn ryhmiin ilmoittautuminen

Kiitos kaikille kuluneesta voimistelukaudesta!

Muistattehan, että kevätkaudella voimistelleet pääsevät ilmoittautumaan syksyn ryhmiin jo 17.6.-30.6. jäsenrekisteri Hoikassa. Jokainen harrastaja on saanut omalta ohjaajaltaan suosituksen syksyn ryhmästä. Mikäli et ollut viimeisissä harjoituksissa ja sinulla ei vielä ole ryhmäsuositusta, voit kysellä sitä omalta ohjaajaltasi. Ohjaajien yhteystiedot löydät täältä.

Uusille voimistelijoille ilmoittautuminen aukeaa 7.8. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän etsinnässä, ota rohkeasti yhteyttä taru.nikkinen@lappeenrannanvoimistelijat.fi tai toimisto@lappeenrannanvoimistelijat.fi, autamme mielellämme!

Kesäkuun leirit olivat oikein suosittuja, ja saimmekin lisättyä kaksi leiriä vielä heinäkuulle. Jos alkukesän leirit jäivät väliin, on nyt vielä mahdollisuus päästä leireilemään voimistelun merkeissä. Leirit ovat myös mainio tilaisuus tutustua voimisteluun, jos ilmoittautuminen mukaan syksyn ryhmiin on mietinnässä. Leiri-ilmoittautuminen heinäkuun leireille on auki jäsenrekisteri Hoikassa, tervetuloa mukaan!

Aurinkoista kesää kaikille, nähdään taas syksyllä!