Kotikisat

Kahilanniemen salilla järjestettiin 23.-24.10.2021 pitkästä aikaa kotikisat! Kisaamaan saapui yhteensä n. 180 voimistelijaa NTV B-E -luokkiin, Staraan sekä MTV 1.-2.-luokkiin.

Pitkän onlinekisaputken jälkeen oli mahtavaa, että kisat pystyttiin pitämään paikan päällä Kahilanniemen telinesalilla. Myös yleisöä otettiin paikalle, mutta määrää oli vielä rajoitettu, jotta tapahtuma oli mahdollista järjestää turvallisesti. Liveyleisö ja eri seurojen kisaajat toivat saliin mahtavan kisatunnelman!

LrV:n kisaajat olivat hyvin edustettuina jokaisessa viikonlopun kisaluokassa. Kotikisat yleisöineen toivat esiintymiseen hieman lisäjännitystä, mutta myös upeita onnistumisia nähtiin useita!

Viikonloppu aloitettiin C-lk nuorempien ja vanhempien kisalla. Nuorempien sarjassa Stella voimisteli hopealle ja Laura sijalle 8! Vanhemmissa Venny nappasi hopeaa Emilian ja Fiian jakaessa 6. sijan.

B-luokassa Iiris voimisteli nuorempien sarjan pronssille huikeilla VII-kategorian pisteillä! Vanhemmissa Roosa sijoittui kuudenneksi, Saana seitsemänneksi, ja Peppi voimisteli heti ensimmäisissä kisoissaan luokkanousupisteet. Upeaa työtä!

D-luokassa LrV:tä edusti mahtava 14 voimistelijan joukko! Vanhempien sarjasta tuli upea kolmoisvoitto, kun Alina voimisteli kultaa, Nella hopeaa ja Vilma pronssia. Lisäksi Venla nappasi neljännen sijan. Nuoremmissa Susanna sijoittui viidenneksi ja Linnea sijalle 10!

E-luokan kisa päätti ensimmäisen kisapäivän! LrV:n voimistelijoille tuli päivän toinen kolmoisvoitto neliottelusta, ja lisäksi useita telinekohtaisia mitaleja.

Sunnuntain kisapäivä aloitettiin Stara-tapahtumalla, jossa uusi esikilparyhmä K4 pääsi näyttämään taitojaan. Hauskaa oli!

Sunnuntaina vuoroon pääsivät myös pojat! 1.lk kisassa Oskari voimisteli pronssille. Myös 2.luokasta Ronille pronssia!

Kiitos kaikille kisoihin osallistuneille voimistelijoille, valmentajille ja tuomareille, ja kiitos myös raikuvasta kannustuksesta paikan päälle saapuneelle yleisölle. Sekä suuri kiitos tietenkin meidän mahtavalle talkooporukalle!

LrV haluaa kiittää myös meidän mahtavia sponsoreita kisojen palkinnoista: Kiitos Urheilu Koskimies, XXL ja Stadium.