Kaudella 2019-2020 ilmoittautuminen

Hei,

Tämä kausi on tullut päätökseen, joskin poikkeustilan saattelemana. Uusi kautemme käynnistyy 31.8.2020. Tällä kaudella voimistelleiden ennakkoilmoittautuminen käynnistyy 15.6.20 klo: 8.00 ja päättyy 28.6.20 klo: 23.59.

Ennen ilmoittautumista kannattaa tarkistaa, että menneen voimistelukauden maksut on maksettu, koska muuten emme hyväksy uutta ilmoittautumista. Laskujen tarkistaminen onnistuu hoika-järjestelmän kautta, jossa ilmoittautuminenkin tapahtuu.

Korona-ajasta tehtävä ensi kauden jäsenmaksuhyvitys 25€ tulee kaikille muille ryhmille paitsi aikuisille, johtuen aikuisryhmän muista ryhmistä eroavasta laskutuskäytänteestä. Jäsenmaksuhyvitys vaatii ilmoittautumista kesäkuussa käynnistyvässä ennakkoilmoittautumisessa. 

Ensi kauden laskujen päiväykset on vasta syyskuun loppupuolella. Suosittelemme, että ette maksa harjoitusmaksuja etukäteen, koska Korona-tilanteen jatkuminen on epäselvää, ja jo maksettujen maksujen palauttaminen on hyvin haastava manuaalinen prosessi seuralle. Korona-tilanteen niin vaatiessa voi olla, että kauden aloitusta joudutaan siirtämään, jolloin maksamattomia laskuja pystytään myös pienentämään aloitusajankohdan mukaan. 

Ensi ja seuraavan viikon aikana ryhmänne ohjaajalta pitäisi tulla suositus lapsenne ensi vuoden ryhmästä, johon voitte ilmoittautua. Jos ilmoitusta ei tule olkaa yhteydessä viestissä näkyvään vastausosoitteeseen niin selvitämme tilannetta.